Ponentes
ESPAÑA
Dr. S. Abanades
Systematic Reviews and Meta-analysis of Complementary Therapies in Oncology
ESPAÑA
Dra. María José Alonso
Hexafosfato de inositol (IP6) en el tratamiento coadyuvante del cáncer. Visión de conjunto
REINO UNIDO
Prof. A. S. Anderson
Obesity and cancer prevention - the elephant in the room
ESTADOS UNIDOS
Prof. T. Audhya
Nutritional Interventions support cancer patients with genomic hyper-as well as hypo-methylation
ALEMANIA
Dr. M. Burow
Curcumin, Vitamina C, CBD...: Nutrition as drug against tumor cells
ESPAÑA
Dra. A. Dusso
Bases moleculares para la eficacia anti-cancer de la vitamina D” . “Molecular roots for the anti cancer eficacy of Vitamin D
ESPAÑA
Dr. A. Marco
MICRONUTRIENTES QUE PUEDEN MEJORAR LA RESPUESTA DE LAS TERAPIAS ANTICANCER
ESPAÑA
Dr. Carlos Iglesias García
Nuevos enfoques en el uso de complementos alimenticios para la mejora de la calidad de vida de pacientes con terapia oncológica.
Prof. Dr. Paul Ling Tai
Natural Nutritional Treatment Protocol for Cancer in Clinical Studies
ESPAÑA
Dr. Santos Martín
Dieta cetogénica: El abordaje metabólico de las neoplasias desde la dieta con efectos pleiotrópicos
ESPAÑA
Dr. Francisco Payá Torres
Agua de Mar y Patología Tumoral
ARGENTINA
Dr. Perazzo
Effects of trace elements (Crescenti(®): Mn, Se, Zn) in experimental colorectal cancer
ESPAÑA
Dra. D. Raigon
Alimentos ecológicos. Reprecusión en la dieta y en la salud
PORTUGAL
Dr. P. Ravasco
How can individualized multimodal nutritional intervention improve cancer outcomes?
HOLANDA
Dr. E. Valstar
How to use the data of more than 3000 RCT’s in Clinical Practice
HOLANDA
Dr. Emar Vogelaar
Nagalase and nutrients in the follow-up of cancer patients